Kazime Özler Ortaokulu

Vizyon: Sürekli gelişmeyle yenilikçi, kurumsal yapısıyla eğitim kurumlarına model olan bir okul olmak. Gelişimini etkili işbirliğinden alarak kendini geliştiren, gelişirken çevresini de bünyesine katmasıyla örnek gösterilen bir okul olmak.

Misyon: Öğrenmeyi öğrenmiş; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; ülkesini seven ve koruyan; iyi ahlaklı; saygı ve sevgiye değer veren; inançlı; kararlı; istekli; bir üst öğrenime hazır; sosyal etkinliklerle kendine güveni artmış bireyleri ülkemize kazandırmak için varız.

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kazimeozlerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ABDİOĞLU ÖZLER MAH. MİSİS YOLU NO30 YÜREĞİR/ADANA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Abdioğlu Beldesi Adana ilinin Yüreğir ilçesine bağlıdır. Kapılı, Havraniye, Herekli, Nacarlı ve Acıdere beldeye komşu olan köylerdir.

Adres - ABDİOĞLU ÖZLER MAH. MİSİS YOLU NO30 YÜREĞİR/ADANA

Ulaşım Beldede ulaşım kara yoluyla yapılır. Taş Köprü´den kalkan 181 no´lu belediye otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir. Okulumuzda Öğretmenlerimizin ulaşımı kendi araçları ile sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ADANA İLİNE 41 KM UZAKLIKTA OLUP YÜREĞİR İLÇESİNE BAĞLI OLAN KURUMUMUZ İLÇEYE 38 KM UZAKLIKTADIR.