Baykuş Ders Çalışma Kampı

Baykuş Ders Çalışma Kampı ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

Sevgili Öğrenciler ve Veliler,

Okulumuz, öğrencilerimizin akademik başarılarını desteklemek ve onlara ekstra çalışma imkanı sağlamak amacıyla heyecan verici bir etkinlik düzenliyor: Baykuş Ders Çalışma Kampı!

Bu özel etkinlik, öğrencilerimize okul sonrası zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı sunuyor. Baykuş Ders Çalışma Kampı, öğrencilerimizin akademik performanslarını artırmak, derslerdeki güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek ve öğrenme stratejilerini geliştirmek için tasarlanmıştır.

Kampın İçeriği:

• Özel Dersler: Alanında uzman öğretmenlerimiz, öğrencilere bireysel dersler sunacak ve onların ihtiyaçlarına özel olarak odaklanacaklar.
  • Grup Çalışmaları: Öğrenciler, küçük gruplar halinde çalışarak birbirlerinden öğrenme fırsatı bulacaklar.
  • Mola ve Aktiviteler: Ders çalışma süreleri arasında dinlenme molası,zeka oyunları ve stresi azaltıcı aktiviteler düzenlenecektir.

18.02.2024 63

18-02-202418-02-2024