Deprem Tatbikatı

11.03.2024 51

Okulumuz Deprem Tatbikatı: Güvenliği Ön Plana Çıkardık!

Değerli Veliler, Öğrenciler ve Okul Personeli,

Okulumuz, öğrencilerimizin ve personelimizin güvenliği için büyük önem taşımaktadır. Bu amaçla, düzenlediğimiz son deprem tatbikatıyla bir kez daha bu hassasiyetimizi vurgulamak istiyoruz.

Neler Yaptık?

• Deprem tatbikatı kapsamında, okulumuzda bulunan öğrenci ve personel, deprem anında alınması gereken güvenli davranışları uyguladı.
  • Öğrencilere deprem sırasında nasıl davranmaları gerektiği konusunda eğitim verildi.
  • Acil çıkış yolları ve toplanma alanları önceden belirlendi ve tatbikat sırasında bu alanlara güvenli bir şekilde ulaşıldı.

Neden Önemli?

• Deprem tatbikatları, olası bir afet durumunda öğrencilerimizin ve personelimizin panik yapmadan doğru davranışları sergilemelerini sağlar.
  • Güvenli tahliye ve toplanma alanlarının belirlenmesi, afet sonrası kayıpların en aza indirilmesinde kritik bir rol oynar.
  • Tatbikatlar, deprem ve diğer afet durumlarında etkili müdahale için hazırlıklı olmayı sağlar.

Bu tatbikat, okulumuzun afetlere karşı hazırlıklı olma ve öğrenci güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını göstermektedir. Gelecek nesillerin güvenliği için bu tür uygulamaların sürekli olarak yapılması gerektiğini hatırlatırız.

Sağlıklı ve güvenli günler dileriz.

Saygılarımızla, Kazime Özler Ortaokulu

11-03-202411-03-202411-03-202411-03-202411-03-202411-03-2024